Over mij

Mijn naam is Martiene Klein Snakenborg. Sinds 2011 werkzaam als osteopaat, voorheen in mijn praktijk in Hengelo: OsteoHengelo, maar sinds september 2022 als Osteopathie MKS aan de Beckummerweg 1a in “de Hoeve”. Het mooie kerkdorp St. Isidorushoeve waar ik ben opgegroeid!

Op dit heerlijke plekje woon ik met mijn man Michel en twee dochters Fayen en Noa. En wat ontzettend fijn om nu vanuit huis te kunnen werken!

Het menselijk lichaam heeft mij altijd al geboeid. Na mijn studie fysiotherapie ben ik osteopathie gaan studeren om nog meer de oorzaak van de klacht te kunnen opsporen. En toch is dit nog niet genoeg… De meer dan 10 jaar werkervaring heeft me geleerd dat leefstijl en voeding ontzettend belangrijk zijn voor je gezondheid. Daarom heb ik me vol enthousiasme gestort op de opleiding klinische psychoneuro-immunologie, om nog beter de fysiologische werkingsmechanismen van het lichaam te kennen en dit toe te passen binnen de praktijk. Kleine aanpassingen in leefstijl, voeding en beweging brengen grote veranderingen, is mijn  motto en dat van Dr. Leo Pruimboom (grondlegger van de kPNI).

Mijn missie is om jou de controle terug te geven over jouw gezondheid.

Hoe word je weer meer MENS in alle opzichten; sociaal, fysiek, emotioneel, mentaal. Hoe breng je je leven weer in balans, zodat je weer kunt genieten van alle leuke dingen die het leven te bieden heeft!

Alle succesverhalen en enthousiaste patiënten geven mij enorm veel energie om elke dag met veel plezier dit geweldige vak te mogen uitoefenen!